Brynäs IF

714141 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2314750

Sv: A propósito de nada
Jugge: Kan ett lag bara lämna och återkomma som det passar till Liiga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Makita: Jag vet faktiskt inte, men jag antar att hela ligan gärna ser en återkomst av Jokerit. Jag tror att ligan gynnas av det. Liiga är ju dessutom stängd, så dom skulle ju inte ta någon annans plats utan bara lägga till ett lag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Aftonbladet skriver följande:

” Brynäs är på jakt efter ett par forwards som kan vässa till offensiven till nästa säsong. Ett namn som Brynäs tittat extra på är John Norman.
Brynäs finländske tränare Mikko Manner känner till Norman mycket väl efter sina år i den finländska ligan. Norman spelade bland annat i Kärpät säsongen innan Manner kom till klubben.
Manner ska också ha varit mycket intresserade av att få Norman till Brynäs, men när parterna skulle förhandla tog det stopp. Enligt uppgifter till Sportbladet ska Brynäs utgångsbud ha uppfattats som alldeles för lågt.
Norman, som vann SM-guld med Skellefteå 2014, har de fem senaste säsongerna spelat i Finland, men i KHL-klubben Jokerit. Han fanns också med i Tre Kronors OS-lag 2018.
Även Djurgården har visat intresse för att få hem Norman, som tillbringade hala sin juniortid i klubben och även gjorde två SHL-säsonger.
John Norman är inte den enda KHL-forward som Brynäs är ute efter. Även Anton Wedin finns på Brynäs radar. Enligt uppgifter ska sportchefen Johan Alcén ha haft samtal med Dynamo Moskva-forwarden Anton Wedin. Intresset från Brynäs del ska vara stort, men Brynäs inte den enda SHL-klubben som har visat intresse för den starke forwarden.”

Som jag tolkar det har det strandat med Norman. Bra enligt mig, ser inte riktigt att han ska vara den spetsen. Desto intressantare med Wedin. Här ligger vi tydligen rejält på och det var ju inga dåliga nyheter.
Kommentera