Brynäs IF

714133 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2314798

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Lite svårt att tolka artikeln eftersom den är lite luddigt skriven. Det står att Manner ska ha VARIT intresserad men när man SKULLE förhandla tog det stopp pga pengarna. Jag tolkar det som att det gällde ett tidigare skede när Brynäs har försökt värva Norman, ex innan fönstret stängde i februari.
Dessutom låter det märkligt att AB först skriver att Brynäs ÄR ute efter Norman om man samtidigt känt till att förhandlingarna redan har strandat/Norman har sagt nej.
Isf hade man ju bara kunnat skriva att förhandlingarna strandat mellan parterna alt att det inte blivit/kommer att bli nån affär.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag blir ändå inte ett dugg förvånad att Aftonbladet jobbar på det sättet. Man tillskansar sig information och sedan vill man sätta en rubrik så att så många som möjligt ska skaffa plusabonnemang och klicka på artikeln.

För övrigt är det intressant att man nu har ändrat rubriken på artikeln till ”Brynäs i samtal med dubbla KHL-stjärnor”. Tidigare var rubriken ”Brynäs i kontakt med OS-spelare”, vilket var då man bara syftade på Norman och det inte stod något om Wedin i artikeln. Nu har man lagt till stycket om Wedin samt ändrat rubriken.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mest intressanta frågan i dessa ryktestider måste ju vara frågan till Alcen, om han letar efter en ny förstacenter eller inte? Först då är känslan att man kan börja spekulera vilka typer av spelare som ska in på forwardssidan.
Kommentera