Brynäs IF

714139 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2323397

Sv: Slutspelet 2022
Peja: Apropå soppan med Alcén, vad hände egentligen med den nya styrelsen? Först var Kangas tydlig med att Alcén inte var kompetent nog, ett par möten senare mellan den nya styrelsen och Alcén så har man plötsligt stort förtroende för honom. Då sa man att man ville stötta upp honom och Grahm med en erfaren general manager. Nu verkar det inte bli något med den posten heller.

Hur summerar vi egentligen det första året med den nya styrelsen? Det har säkert gjorts mycket jobb i bakgrunden, men från min synvinkel har det varit mycket snack och lite verkstad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelet 2022
Skrubben: ” Apropå soppan med Alcén, vad hände egentligen med den nya styrelsen? Först var Kangas tydlig med att Alcén inte var kompetent nog, ett par möten senare mellan den nya styrelsen och Alcén så har man plötsligt stort förtroende för honom.”

Fart det där betyder ju inget!
Alcen hade kontrakt och det var bara för kangas att acceptera lönekostnaden och antingen fortsätta med Alcen som SC eller fortsätta kaoset inom bif och plocka in en ny SC.
Att Grahm fick delat ansvar med JA tyder ju på att man inte hade förtroendet för honom från styrelsehåll.
Kommentera

Sv: Slutspelet 2022
Skrubben: Knepig start för den nya styrelsen, som jag ser på Alcén-rektyteringen var det i princip en "kupp" av den förra styrelsen och kontraktslängden (4 år, längsta som någon tränare eller sportchef har i hela ligan, är Alcéns tidernas största sportchefstalang eller?) gjorde det svårt att köpa loss honom direkt.

Jag tror att man ville ha in en GM men såg organisationskostnaderna skena iväg pga PA och Stråhle... samtidigt som sportcheferna är övertydliga med att de inte vill ha in en GM vilket gör att det skulle kunna bli rabalder om man tar in en.. men det är min teori.
Kommentera