Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2328795

Sv: A propósito de nada
mk: Säkert har man gjort klart med flera vars säsonger inte är över än. Men det som man skulle vilja se från sportchef(erna) det här läget är en slags säsongssammanfattning och hur man ska bli bättre nästa säsong. Kommunikation som skapar framtidstro. Det är nu som man borde göra det för herrlaget. Att man inte verkar förstå det tycker jag är beklämmande.

kan därför förstå att man inte kommuniceras ut så mycket om nyförvärv, däremot borde man kunna kommunicera ut att spelare inte får förlängda kontrakt. Vore nog också bra för många supportrars hälsa att slippa oroa sig över kompiskontrakt för vissa spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Det kommer nog en säsongssammanfattning och även besked om vilka som får förlängt eller inte.
I min värld är det vettigt att detta kommer när SHL är färdigspelad och kontrakt går ut i slutet på april.
Den som väntar på nåt gott..,
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Jo, men… Håkan Loob beskrev lagbygge på ett mycket intressant sätt i ”Hockeykväll” på SVT i höstas. Han tänker sig att man bygger lag som ringar i en cirkel inifrån. I kärnan, längst in, har man spelare med både stark klubbkänsla, ledaregenskaper och skills. I nästa ring har man spelare med stora skills – men kanske inte samma klubbkänsla och ledaregenskaper. Ringarna utanför detta är mer för ”kompletteringsspelare”. Är det inte precis det Brynäs försöker göra?

Man har knutit upp de spelare som man betraktar som ”kärnan” – Rödin, Scott, Bertilsson, Kinnvall och kanske någon till. …Och i nästa ”ring i cirkeln” har man Timashov, Palve och kanske några till.

Flera av de spelare som inte kontrakterats platsar förstås i Brynäs – men många har haft kontrakt på för hög nivå. Här finns det väl ingen anledning att springa benen av sig för en namnteckning? Det är väl ganska sunt att spelarna själva får signalera sitt intresse? Då etablerar man ett sunt förhandlingsläge.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: skulle gissa även att de vill gå ut med ett meddelande om vilka som kommer att lämna. Borde var klart med de flesta. Kanske en eller två de förhandlar med.
Sedan som du skriver vore det bra och de gjorde artiklar Podd-avsnitt med SC och tränarstaben om framtiden där de även kan hinta om saker.
För de borde märka att en hel del supportar suktar efter info. Det blir som ett vakuum nu speciellt när det är så får rykten/läckor.
Positivt är att väldigt lite har läkt ut.
Är lite fundersam över Johan Larsson i någon artikel säger att han inte pratat med Brynäs och hans mamma dementerade Sportbladets ryckte i en Brynäsgrupp på FB. Antingen stämmer det eller så brukar alla dementera in i det sista.

Är det någon som vet vad Järnkrok har/haft för illamående som hållit han borta från spel?
Kommentera