Brynäs IF

714131 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2330031

Sv: A propósito de nada
Malken: Det kanske inte var fel att göra sig av med dessa ur-Brynäsare, men felet var att man dumpade erfaren, kompetent arbetskraft utan att ersätta den på ett bra sätt.

Det var inte förtroendeingivande att göra Erika Grahms sambo till J20-tränare och dessutom slutade han ju nästan direkt, och ersättaren fick sparken ganska omgående. Det är inte vad man vill se när man gör sig av med en legend som Bäcklin. Hade väl varit skillnad om man hade ersatt honom med nån fantastisk J20-coach.

Nu verkar Mikko Manner få in en av sina gubbar som J20-tränare, Johannes Nygård. Han har varit assisterande i Liiga-klubben Sport fram tills nu, och jag tror att de har spelat klart, men givetvis ingen bekräftad information från Brynäs än. Hur som helst sitter nog Nygård säkert sålänge Manner är kvar, det vore svårt för klubben att kicka en av hans handplockade gubbar.

J18-silverkillarna är på väg in i J20-laget och det vore klädsamt att låta de utvecklas utan fler dumma inspel högre uppifrån.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: ”Jag uppfattar klubben som mer lättpåverkade än tidigare.”

Fast vi skrek väl länge efter nyförvärv efter spelare försvann utan att något kom in.
Som jag fattat det (hörde på läktaren får supportrar) så svarar tex Alcen på email alls från supportrar, men det vet jag inget om.

Svedmans/kangas rädsla att gå ut med mål kan ju vara ett annat exempel på att de inte är lättpåverkbara.

Men har du rätt så är det ett enormt svaghetstecken från klubben
För klubben ska lyssna på omgivning men ta egna beslut som de själva tror på, annars kan mycket bli fel fort!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja:
Det behöver bli ett stopp på cirkusen på juniorsidan. Är det JAEGs bristande nätverk som skapar oreda eller bara dåligt omdöme (tillsätter sambo)?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Kommer du ihåg var du läst eller hört det där om att Grahm vill föryngra angående J18-tränarna? Tycker det låter fullständigt absurt med tanke på att huvudtränaren är 42 och assisterande 26 enligt Eliteprospects. Är väl för tusan ganska ungt för att vara tränare eller?
Kommentera