Brynäs IF

710632 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2330836

Sv: A propósito de nada
Huge: Om vi säger så här då så kanske du också förstår.. Om vi tittar på de absolut största backtalangerna vi själva fått fram den sista tiden, Boqvist och Söderström. Dom kämpar på i 2 av ligans absolut sämsta lag, just Columbus och Arizona. Båda två oerhört mycket bättre på alla punkter kontra Björk. Tror du då fortfarande han kommer ta en tröja i NHL? Han kommer som bäst få spela i AHL, i värsta fall ECHL, alltså farmarligan till farmarligan..

Men vi får väl se om det blir realitet av det först va? Jag tror det när jag ser det.

Apropå den mindre rinken, visst den är 4m mindre på bredden men 1m längre. Blir jobbigt nord/syd när snabbskrinnarna kommer…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Jobbigt blir det för Björk när snabbskrinnarna kommer i nord/syd, oavsett rinkens storlek.
Frågan gäller inte det utan vilken typ av rink du tror att att han klarar sig bäst på?
Jag tror att han och alla lite långsammare backar generellt sett inte är lika beroende av att vara snabb på rören på en liten rink, som dom är på en stor rink.
Vad tror du själv?
För övrigt startade debatten med att jag ifrågasatte en del soffbedömares kunskaper när dom totalsågat Björk och hans skicklighet på isen, samtidigt som ett NHL-lag nu konstigt nog ändå visar intresse för honom.
Vem fan ska man tro på?
BomBom eller nån random sofftyckare?
Blir ett knepigt val….😂
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Det handlar väl en hel del om pengar, antar jag. Det utgår en rejäl summa när man signar ett kontrakt. Klarar Björk att få en plats i laget så blir det ytterligare klirr i kassan plus erfarenhet m.m.
Kommentera