Brynäs IF

713707 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2330937

Sv: A propósito de nada
Jugge: Jobbigt blir det för Björk när snabbskrinnarna kommer i nord/syd, oavsett rinkens storlek.
Frågan gäller inte det utan vilken typ av rink du tror att att han klarar sig bäst på?
Jag tror att han och alla lite långsammare backar generellt sett inte är lika beroende av att vara snabb på rören på en liten rink, som dom är på en stor rink.
Vad tror du själv?
För övrigt startade debatten med att jag ifrågasatte en del soffbedömares kunskaper när dom totalsågat Björk och hans skicklighet på isen, samtidigt som ett NHL-lag nu konstigt nog ändå visar intresse för honom.
Vem fan ska man tro på?
BomBom eller nån random sofftyckare?
Blir ett knepigt val….😂
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag tror att det är hugget som stucket gällande liten eller stor rink i fallet Björk i och med att spelet är så oerhört mycket snabbare i NHL än SHL.

Men som jag försökt säga ett antal gånger nu, låt oss avvakta och se om Björk faktiskt får något NHL avtal först. Tills dess är det ju bara spekulationer.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Om Björk etablerar sig i NHL kan vi ju börja prata om att det var fel att inte tro på honom som en NHL-spelare. Det finns inget facit nu, Han har inte ens skrivit på något NHL-kontrakt så det är även bara en spekulation i dagsläget.

Vad vi vet är till exempel att Björk inte platsar i det B-landslag som Eklind, Timashov och Ölund är uttagna i, och att Mikko Manner gjorde bedömningen att han inte platsade i Brynäs powerplay trots att det var sämst i hela ligan med 18,52%.

Om Bom-Bom skriver NHL-kontrakt med Björk och han faktiskt visar sig vara tillräckligt bra för NHL så är det bara att gratulera båda herrarna, men där är vi verkligen inte nu.
Kommentera