Brynäs IF

714160 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2331443

Sv: A propósito de nada
Carlo: var väl en helt okej podd med vissa intressanta delar och några oroväckande..

Verkar ju som Alcén vill ha två bra målvakter och känns som att åtminstone Lindbäck är klar och att han hoppas på att Veini vill vara den andra målvakten..

Sen säger han att de spelare dom ser en utvecklingspotential i kanske kommer få nya kontrakt, rent spontant känns det som det borde vara Björk, Hedberg och Kvist samt Veini som han menar. Resten av spelarna känns som dom nått sin fulla potential?

Alcén pratar gott om 04-kullen och hoppas skörda ett gäng spelare därifrån till A-laget. Linus Hemström, Felix Jansson, Anton Ohlsson, Linus Molin, Theo Widén-Schade, Ludwig Ericsson och målvakten Grönhagen har väl alla chans med rätt utveckling. Sen finns ju även Noel Nordh som är -05 och beskrivs som en komplett spelare och är assisterande kapten i U17-landslaget.

Känns även som den nya juniororganisationen är väl uttänkt och kommer bli bra.

Det som oroar mig är när Alcén först säger att Greg och Anton dragit ett för stort lass de senaste säsongerna och att det behöver förstärkas med några riktiga spetsar. Men i slutet av podden säger han nån eller några. Nån som i att det bara kan bli en spetsforward och då är det nog kval till nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Luddf: i början säger han att det behövs flera till Greg och Anton som producerar och i slut nån eller några. Så det låter mer åt plural.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Luddf: Nämner dom Lindbäck vid namn i podden? Eller var det en gissning från din sida att det är han dom menar?

Annars låter det ju bra om Alcén säger att spelarna man ser potential i kanske behålls och att motsatsen inte behålls. Det borde såklart utesluta Molin, Pettersson, Mylläri och Sallinen som alla är 30+.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Luddf: Fan ska man tänka att det blir kval av vad han säger i en podd redan nu?? Inte orkar man det. Jag bryr mig helt ärligt inte om vad han säger i den egna podden för än det börjar rulla in spelare. Ska man börja tänka på om han säger nån/några kan man inte göra. Han kan ju i princip säga vad han vill
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Luddf: 2+ podd..
Nä, vad ska man vänta sig egentligen.

Jag för min del hoppas att man kan få loss Rouhoma.
Där vet man att spelaren gör poäng, kan ligan, kommer inte från tex KHL med annat spel.

Men Sanny Svensson sa att även HV var intresserade så det lär bli dyrt.
Men den platsen måste få kosta..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Luddf: Apropå 04-kullen är även jag imponerad av Albin Udd som kom in från Valbo under säsongen. Riktigt fint driv i åkningen och ett bra spelsinne samt skott.
Kommentera