Brynäs IF

640315 inlägg · 7917 ämnen

Inlägg #2335350

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: När man ser Mannbergs avtryck i Hockeyallsvenskan denna säsong så inser man vilket ofantligt villospår som Brynäs varit ute på med sina lagbyggen efter finalen -17. Ska bli intressant att se vilka erbjudanden våra stjärnskott Mylläri och Berglund kommer få.
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: "När man ser Mannbergs avtryck i Hockeyallsvenskan denna säsong så inser man vilket ofantligt villospår som Brynäs varit ute på med sina lagbyggen efter finalen -17. Ska bli intressant att se vilka erbjudanden våra stjärnskott Mylläri och Berglund kommer få."

Jo, men det är inte så enkelt. Många här hyllar "Bulan" och Bengtzén - men vad jag vet var det "Bulan" som bestämt ville ha Mannberg till Brynäs och Bengtzén som skrev "monsterkontraktet" med Andersén. Det är många kockar som rört i värvningssoppan och det är kanske en del av problemet.
+3
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Ja, herregud. Ligans sämsta och dyraste utfyllnadsspelare, vissa av de du nämner. Sen hade man inte råd med spetsspelare, vilket skämt...!
+1
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Har ni tänkt på att om (mot förmodan) HV inte går upp nu så kommer det SHL-lag som åker ned efter nästa säsong 22/23 behöva ta sig an endera hårdsatsande DIF eller HV eller bägge (eftersom max 1 av dessa isåfall nästa vår tar hissen upp till SHL) när det gäller att gå tillbaka upp under säsongen 23/24… Det är en onormalt stor utmaning för lag som åkt ur.
Alltså borde man heja på HV nu om man är orolig för att Brynäs kvalar ut nästa säsong.🤔

Men jag är inte pessimist… Så hoppas Löven ger dem en match nu när MoDo är borta.
Kommentera