Brynäs IF

705156 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2335588

Sv: A propósito de nada
Skrubben: "När man ser Mannbergs avtryck i Hockeyallsvenskan denna säsong så inser man vilket ofantligt villospår som Brynäs varit ute på med sina lagbyggen efter finalen -17. Ska bli intressant att se vilka erbjudanden våra stjärnskott Mylläri och Berglund kommer få."

Jo, men det är inte så enkelt. Många här hyllar "Bulan" och Bengtzén - men vad jag vet var det "Bulan" som bestämt ville ha Mannberg till Brynäs och Bengtzén som skrev "monsterkontraktet" med Andersén. Det är många kockar som rört i värvningssoppan och det är kanske en del av problemet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Malken: Vem har hyllat Bengtzen? Visst var han bättre än MC, men det hade ju i stort sätt vem som helst varit. MC var ju bara en massa ”piss and wind” som dom säger där borta. Som en politiker, en jäkla massa snack och liten verkstad. Det vara ju Bengtzen som startade förfallet med sin ”Bofors anda”. En jäkla massa brunkare utan skills som vi haft i laget ända fram till idag. Förhoppningsvis inte nästa säsong…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Malken: Sundlöv förlängde med Mannberg när han var formtoppad. Det kändes som en blåsning.

Att Bulan tog in Mannberg när han skulle implementera sitt spelsystem så fort som bara möjligt kan jag förstå, men att han blev kvar så länge var ju uruselt sportcheferi.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Malken: Har nog aldrig sett Bengtzén hyllats på det här forumet. Möjligtvis för rekryteringen av Bulan, men där tar hyllningarna slut.
Kommentera