Brynäs IF

713408 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2335597

Sv: A propósito de nada
Malken: Vem har hyllat Bengtzen? Visst var han bättre än MC, men det hade ju i stort sätt vem som helst varit. MC var ju bara en massa ”piss and wind” som dom säger där borta. Som en politiker, en jäkla massa snack och liten verkstad. Det vara ju Bengtzen som startade förfallet med sin ”Bofors anda”. En jäkla massa brunkare utan skills som vi haft i laget ända fram till idag. Förhoppningsvis inte nästa säsong…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Bengtzén satte grunden för förfallet. Vem minns inte sommaren 2018 när vi skulle ta revansch för fjaskot säsongen efter finalsäsongen. Vad gjorde han då? Jo till att börja med så värvade han in Emil Forslund och Ludvig Nilsson. Ser man isolerat på dessa två spelare så är det inget anmärkningsvärt. Men att sätta in dom i ett lagbygge som redan innehöll DRÖSVIS med renodlade grovjobbare som Jocke Rohdin, Mannberg, Asklöf, Westfält, Alcén, Blomqvist och Granström. Det är total jävla galenskap. Det är nästan så man undrar om någon hade mutat Bengtzén att bygga ett så dåligt (men ändå dyrt) lag det bara gick.

Och samma sommar hade Adam Boqvist lämnat och ersatts med Erik Norin. Och Palushaj drog till Örebro och ersattes med Danny Kristo. Och det visade även sig att man värvat en skadad målvakt (Jocke Ericsson) som missade säsongens 3 första månader. Och som lök på laxen så värvade man Niclas Lundgren som ersättare för Bertilsson som man trodde skulle dra till KHL. Kruxet var bara att Bertilsson aldrig drog till KHL.

Bengtzéns sportcheferi silly season 2018 är verkligen något i hästväg. Sedan hade man förhoppningen att Dackell och Sundlöv skulle klara av att rensa den där sörjan. Och det gick ju som det gick…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Nu ska vi inte vara orättvisa här. Det lag, den trupp Stefan Bengtzén i samarbete med "Bulan" fick ihop under "sillyn" 2016 bäddade för SM-finalen 2017. Det har han i alla fall min berättigade cred för. Han hade förtjänat större tålamod hos de som sen sparkade honom. Det är vad jag tycker. Inget har blivit bättre under efterföljande sportchefsstyren i Brynäs.
Kommentera