Brynäs IF

714186 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2337386

Sv: A propósito de nada
Jan Grismöbel: Precis, Manner är ju iväg en månad nu med finska landslaget. Kommer finnas gott om tid att lobba för att komma till Brynäs med kontraktslösa landslagsspelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Plus-intervju med Manner. Han berättar bland annat att han har väldigt svårt att berätta för spelare att dom ska petas. Han har svårt att sova kvällen innan ett sånt besked ska ges.

Det förklarar nog till stor del dom väldigt konstiga laguttagningarna vissa gånger. Exempelvis att han envisas med att spela med 8 backar fast det är helt uppenbart att vissa inte håller. Jämför man hur andra tränare matchar i slutspelet så är skillnaden enorm. Bulan spelar Lepistö 25 minuter vissa matcher. I Brynäs lyfter man på ögonbrynen om en spelare fick över 20 minuters speltid en match.

Det här är något jag verkligen vill se att vi ändrar på nästa säsong. Visserligen kommer det bli en stor hjälp på traven att vi dumpat spelare som inte håller. Det kommer inte bli lika skadligt att spela Johannesson och Lindstein 15 minuter/match istället för Mylläri och Berglund. Men det skulle hjälpa laget ytterligare om Kinnvall och Bertilsson fick spela 3-4 minuter extra per match.
Kommentera