Brynäs IF

714194 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2338979

Sv: A propósito de nada
Semic: Tja, exempelvis att han har spelat i NHL. Han är tre år yngre och får förmodligen spela VM till våren. Bertilsson blev inte ens uttagen till den första landslagstruppen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Det var jäkligt kassa argument för att Lindholm skulle vara bättre än Berra. Berras skadehistorik är Brynäs stora lycka att han blivit kvar i klubben så länge som han varit. Hade det inte varit för det så skulle han blivit erbjuden ett NHL kontrakt för länge sen. Nu har ju det tåget gått för länge sen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben:
Riktigt dåliga argument för att han är bättre än Berra! 😂
• Bara för man lirat i NHL betyder det inte att han är bättre.
• Så när Foppa var i sin prime betydde det automatiskt att Sedins var bättre? Pga av åldern..
• Du kan inte säga att han är bättre pga knasiga-Garpens idiotiska uttagningar. Åhman är kvar i truppen... men Rödin har inte ens fått chansen.
Vad gör en sån som Lerby där tex..??
Alla tre kronor tränare har alltid sina namn och spelare man spelar i varje turnering.

Lindholm är en mycket bra och underskattad back. Men jag skulle aldrig vilja byta honom mot Berra oavsett meriter eller åldersskillnaden. Detta pga att Berra är bättre!
Enkelt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Så han blir alltså bättre (i dina ögon) för att han spelat 66 matcher i NHL och är yngre? Samt att han kanske får spela VM nu i vår?

Som en fråga, vem hade du helst haft Ryan Lasch (som aldrig spelat i NHL) eller Lance Bouma (han har spelat 357 matcher i NHL)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Tyler Arnarson spelade också i NHL :) Bertil har dessutom lite bättre stats i Khl än Lindholm.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Helt sjuk vad jag ogillar Rahimi. Tycker han lirar så fult. Drar ett slagskott på en HV spelare efter signal. Sen kanske han siktar på mål, men det ser inte ut så. Så jävla onödigt.
Kommentera