Brynäs IF

705139 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2341985

Sv: A propósito de nada
JawKee: Kanon bra men när jag läser GD blir jag orolig. Man funderar på att ta in Wännström i fall Dima lämnar. Fattar inte om hur man tänker, man pratar om stor rensning men tar in äldre spelare samt förlänger med bl.a Kvist som jag anser har fastnat totalt och behöver miljö ombyten. Man funderar även att förlänga med Pettersson vilket jag inte kan förstå alls. Det måste finnas bättre spelare för samma peng.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
lapad: om det blir som du spekulerar om så håller jag verkligen Brynäs som en riktig loserförening.
Men vi får se vilka som kommer in.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
lapad: Var står det att han skulle vara en ersättare till Dima? Det är inte tolkningen jag gör när jag läser det här:

"I vår genomgång här nedanför har vi därför kalkylerat med en back och två forwards, eventuellt tre, om Dima Timashov väljer att utnyttja sin out-klausul och lämnar Brynäs.

En av dessa skulle kunna vara Sebastian Wännström, som har träffat Brynäs vid ett antal tillfällen, men något konkret erbjudande ska enligt uppgifter till Sporten inte ligga på bordet just nu"
Kommentera

Sv: A propósito de nada
lapad: Skulle behövas två skottglada rightare som ersättare till Danielsson och Gunler. Jag tänker att ett av de nyförvärven måste vara något etablerat och mer säkert kort än Wännström. Det som man ska komma ihåg om Wännström är att han har en enorm högstanivå men är ojämn, MEN att han har sprutat in mål framför ögonen på Mikko Manner i SM-Liiga. Det är inte omöjligt att Manner har höga tankar om honom.

Framåt tror jag att Björnen, Mäenalanen och de andra nya som vi inte vet vilka de är än sammantaget kommer att hålla högre nivå än Molin, Sallinen, Gunler och Danielsson. Mycket eftersom dessa 4 herrar har stor brister, även om Gunler levererade mål. Det känns som ett otänkbart scenario att en hyllad OS-mästare som Björnen inte skulle prestera bättre än typ Sallinen och Molin, och Mäenalanen är en spelartyp som man saknat.

Om Timashov blir kvar, kommer han att vara med från start vilket också blir en skillnad mot för 21/22.
Om Timashov sticker räknar jag med en OK ersättare.

Intressant att man vill ha kvar Adam Pettersson till reducerat pris. Jag tycker att han är en bättre rollspelare än Sallinen, så logiskt val om man ställer dom mot varandra.
Kommentera