Brynäs IF

712982 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2341987

Sv: A propósito de nada
lapad: Skulle behövas två skottglada rightare som ersättare till Danielsson och Gunler. Jag tänker att ett av de nyförvärven måste vara något etablerat och mer säkert kort än Wännström. Det som man ska komma ihåg om Wännström är att han har en enorm högstanivå men är ojämn, MEN att han har sprutat in mål framför ögonen på Mikko Manner i SM-Liiga. Det är inte omöjligt att Manner har höga tankar om honom.

Framåt tror jag att Björnen, Mäenalanen och de andra nya som vi inte vet vilka de är än sammantaget kommer att hålla högre nivå än Molin, Sallinen, Gunler och Danielsson. Mycket eftersom dessa 4 herrar har stor brister, även om Gunler levererade mål. Det känns som ett otänkbart scenario att en hyllad OS-mästare som Björnen inte skulle prestera bättre än typ Sallinen och Molin, och Mäenalanen är en spelartyp som man saknat.

Om Timashov blir kvar, kommer han att vara med från start vilket också blir en skillnad mot för 21/22.
Om Timashov sticker räknar jag med en OK ersättare.

Intressant att man vill ha kvar Adam Pettersson till reducerat pris. Jag tycker att han är en bättre rollspelare än Sallinen, så logiskt val om man ställer dom mot varandra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Glömt inte att man ska ta Daniel Sandströms uppgifter med en rejäl nypa salt. Han har oftare fel än rätt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Han är inte i rätt ålder och SHL håller en annan nivå än SM-liiga. Han kan inte räknas som ersättare till Dima. Det luktar lite kompis värvning vilket har varit Brynäs melodi de senaste åren.
Kommentera