Brynäs IF

710623 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2347863

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: så här säger Klangs i en intervju.
Sedan stod det att Brynäs gör ett plusresultat i år.


Nu väljer dock Magnus Kangas att inte ställa upp för omval. Bland annat på grund av att uppdraget tar för mycket tid.
– Man kan väl säga att jag och Valberedningen har lite olika syn på hur mycket tid man ska lägga på att vara ordförande. Så då tycker jag att det är bättre att någon annan får ta över, jag valdes ju på ett år också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Carlo: Som gammal Boråsare har jag ganska bra koll på valberedningens förslag till ordförande. Bosse Johansson har gjort det väldigt bra i Elfsborg och är dessutom en glad skit!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Carlo: Ja är han inte beredd att lägga ner ned den tid är det nog vettigt om han inte fortsätter. Antar att det faktum att han bor i Sundsvall inte gjorde saken bättre.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Carlo: För mig var det mycket märkligt när Kangas ville ta in Wikegård – som nog var den som kritiserade Boumedienne hårdast under fjolårets kris - som GM. I min värld har Brynäs mycket att tacka Boumedienne för – han räddade Brynäs kvar i SHL och var via sina finska kontakter högst delaktig i att Mikko Manner rekryterades till Brynäs. Är ganska säker på att en rekrytering av Wikegård hade lett till nya konflikter i Brynäs. Så… Jag tror att det är bra att Kangas avgår. Tycker inte att han hade koll!
Kommentera