Brynäs IF

712849 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2348206

Sv: A propósito de nada
Jugge: Lindbäck är jag avundsjuk på men när det kommer till dom andra är jag mer tveksam till. Att spela OS och VM är ju såklart meriterande men utan NHL så blir det ju lättare att slå sig in även i topp länderna. Jag menar leksingarna Lang och Åman spelar ju för Sverige nu men i mina ögon har dom varit utfyllnadspelare i SHL.

Jag lägger mer vikt i spelares prestation för klubb lag och då tycker jag att t.ex Timrå värvat bättre än många. Saknas bara någon/några backar så kan dom få ett riktigt bra lag.

Sen är det som du säger att det är verkligheten som räknas och inte lagen på pappret och det är alltid lag som överraskar positivt och negativt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jalapeno: Hur tänker du nu? Visst, i OS var det inga NHL spelare men i VM kryllar det ju av dom.. Tittar du på Finland så har dom fått hem allt som varit tillgängligt och som dom vill ha. Utom divan Patrik Laine då, men han tackar ju alltid nej. Finns en stolthet att spela för landslaget där samt så lockar ju hemma VM så klart. Att vi då har 2 st blivande Brynäsare i laget är ett riktigt bra kvitto.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jalapeno: Timrå har ju visserligen tappat både Lodin och Rattie vilka var två av deras absolut bästa spelare förra säsongen. Men visst är Lander, Emil Pettersson och Wedin bra värvningar. Lite frågetecken dock för Wedin som väl haft allvarliga skador tre eller fyra säsonger i rad.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jalapeno: Nej, Timrå kommer aldrig va på övre halvan med den målvaktsduon, dom gjorde bort sig med Rautio och Johansson.

Målvakterna är mer än halva laget och otrooooooooligt viktiga.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jalapeno: Fast varken Sklenicka, Björninen eller Friman är ju några utfyllnadsspelare i SHL heller. De kommer från ett av KHL:s bästa lag som dessutom våra tränare Manner och/eller Pajen har bra koll på. Skevt att jämföra dem med Lang och Åman känner jag.
Kommentera