Brynäs IF

714008 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2348243

Sv: A propósito de nada
Jalapeno: Hur tänker du nu? Visst, i OS var det inga NHL spelare men i VM kryllar det ju av dom.. Tittar du på Finland så har dom fått hem allt som varit tillgängligt och som dom vill ha. Utom divan Patrik Laine då, men han tackar ju alltid nej. Finns en stolthet att spela för landslaget där samt så lockar ju hemma VM så klart. Att vi då har 2 st blivande Brynäsare i laget är ett riktigt bra kvitto.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Det är ju inga NHL-spelare i SHL heller så jag förstår inte relevansen med att de saknades i OS när man diskuterar hur nån kan prestera i SHL. Det var "best of the rest" utanför NHL som gjorde upp i OS och där var Björninen jäkligt framträdande.

Björnen kommer antagligen att vara en av SHL:s bästa tvåvägscentrar, men alla begriper nog att han inte är en offensiv spetsspelare. Men om man bara kollar på hans poängskörd och inte vet att han är en riktigt bra tvåvägsspelare så kommer man ju att underskatta honom på förhand.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Manninen i Brynäs vore ju en dröm. Då skulle ju Scott kunna gå som vinge i stället för center. Med lite mindre defensivt ansvar och tänk så kanske han får fart på målproduktionen och vi har ytterligare en sniper. Han har ju bevisat tidigare att han har det i sig.

Alcen får gräva djupt i skattkistan..
Kommentera