Brynäs IF

713164 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2348268

Sv: A propósito de nada
Klart man önskar Björk ett stort lycka till. Han är antagligen inte NHL-material och han är inte heller så dålig som vissa har påstått. Han har för det mesta varit en helt ok back i ett tyvärr dåligt Brynäs under sin tid.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Davey85: Bara att önska Björk lycka till, yrkesmännen i NHL såg uppenbarligen något som alla läktarcoacher här inne missade......

Som sagt; vem fan duger i Brynäs IF???

Möjligtvis en reinkarnation av Tord Lundström.....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: Tycker Björk har potential att bli en bättre variant av Bertilsson om han får lite mer ordning på markeringsspelet i egen zon och blir mer fysisk i sitt spel med sin stora kropp. Han är fortfarande utvecklingsbar.

Björk tar rätt mycket risker på isen och därför ser man hans misstag tydligare än vissa andra backars.

Jag tycker överlag att han varit en av Brynäs bättre backar på senare år och blir inte förvånad om han blir en NHL-spelare i framtiden. Han har väldigt fina rå-skills, som kan slipas till.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85:

Jag har alltid gillat Björk, tror han kan bli en stabil NHL back om ett par år, förra säsongen hade han - 11 jämfört med - 1 denna säsong, jag tror han har alla förutsättningar som krävs för att slå sig in i NHL, Columbus är ju dessutom under uppbyggnad och är ett relativt ungt lag nu, kommer följa honom kommande säsong, likaså Max Véronneau som jag tror kan slå sig in i sharks trupp.

Columbus har nu 5 svenskar i laget med Björks intåg.

Bra ålder på Marcus med
Kommentera