Brynäs IF

714123 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2348821

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Känns ju som de försöker rädda upp situationen lite. Men det är ju katastrofalt dåligt från kommunikationavdelningen. Känns som de inte är med i matchen alls…Om det nu inte alls stämmer att Larsson kommer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Khall92: Skulle förvåna om en sån som Johan Larsson vill avsluta sin NHL-karriär när han fortfarande kan ta en plats därborta. Prestige, ambition och pengar talar starkt emot. Det tyder på att den där tweeten är ett jäkligt onödigt klavertramp. Trodde föreningen höll på att städa upp gamla klantigheter men det här är på samma nivå som Palushajhaveriet. OM nu inte Larsson är klar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Khall92: Ja jag håller med dig, Axle m.fl. att med detta klippet på Lara så ser de ut att försöka rädda situationen, 100%.
Men klippet på Johan är FÖR specifikt. Det finns liksom INGEN annan logisk anledning till att posta det klippet om det inte handlar om att Johan Larsson är klar.
Kanske är jag naiv. Men jag väljer att tro att vår kommunikationsavdelning med Peter i spetsen INTE är så totalt under isen att detta bara är ett stort missförstånd…
Kommentera