Brynäs IF

711093 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2351996

Sv: A propósito de nada
Huge:
Låter som vi är jämnbra på just golfspelet. Är nere i 3.4 just nu. Spelar som en gud i år. Mycket beroende på att jag är på golfen typ varje dag. Har sånt jobb så jag är ledig hela sommaren.

Annars är jag medlem i Gävle GK. Gillar Avan bäst.
Spelade en tävling som Bilkompaniet anordnande. Där vann jag och fick spela på Ullna GK. Det var den lätt bästa banan jag spelat på nånsin. Men satan vad svår den var.
Kom på delad 1a plats på den banan. Förlorade 1a platsen pga lite högre HCP. Men jag och vinnaren hade samma slag. Synd för jag hade fått tävlat vidare om jag hade vunnit i Tyskland.

Sen hade jag ytterligare otur på just den banan. Det var tävling om längst driver.. förlorade med 2 ynka centimeter. Min var 253 och vinnaren 255 .. hade jag vunnit där hade jag fått resa för 2 och vip till Britsh Open 1v nu till i år när dom firar 150år. Så jäva typsikt.

Men men. Sen kom jag etta i Gävles Flagtävling dom hade. Sen tävlade jag mot Roger Melin och gamla busschauffören Johnny i Bavaria. Kom 2a då. Efter Johnny men före Rogga som hamnade på en 3e plats.

Snart dags att tävla mera i alla golfveckor banorna anordnar efter midsommar.

Men jag är på G. Ikväll spelade jag på avan i Gävle. Hade också 4 birdie på raken. Koppsnurr på eagle. 4 boggey resten par.
Banans par är 73 och jag hade 71. Två under får jag vara mer än nöjd med.

Precis gjort en custom på allting och ångrar såhär i efterhand att jag inte gjort det tidigare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Dividera med sju 😁
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: vilka hål på Avan är omgjord till par 5? Tänker om det är par 73 nu.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: 2cm eller 2m? Eller 2,5m drive?
Kommentera