Brynäs IF

617504 inlägg · 7877 ämnen

Inlägg #2352238

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: "Men i jämförelse med då Tedenby och Petersson så är Larsson hästlängder bättre i sin helhet!"

Hur vet du det? Tror nog att det inte skiljer så mycket mellan dem om man skulle se dom samtidigt på stor rink. Även fast jag är Brynäsare så säger jag att André och Tedenby är bättre med händer och skridskor jämfört med Johan L.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Wesley: Slutsatsen är att Larsson spelat i NHL medans André Tedenby inte platsat , dessa två är inte i närheten av Larssons talang och kvalité därför har dem spelat i KHL medans Larsson varit gjuten i NHL och troligtvis kommer han att fortsätta spela där , det är en väldigt liten chans att han kommer att spela i Brynäs till hösten .
+3
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Wesley: Men asså vet och vet… Självklart kan jag inte VETA vem som skulle prestera bäst i SHL.
Men däremot är det väl rätt så ganska självklart att Johan Larsson är en bättre hockeyspelare än André och Tedenby? Den som säger något annat går nog granska sig själv en aning…
Larsson har huserat i världens bästa liga 10år i streck! Något som varken Tedenby eller Petersson är i närheten av.
Ganska enkelt att förstå sig på vem som är bäst med den logiken?
+4
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Wesley: Tycker Jacob Josefson är en rätt bra jämförelse. Han var också länge en breddforward i NHL men blev direkt när han kom till SHL och Djurgården var han en av ligans bästa spelare. Har en känsla av att vi skulle få samma effekt av Johan Larsson om han kommer tillbaka (vilket jag fortfarande inte vågar tro på).
+6
Kommentera