Brynäs IF

710715 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2352544

Sv: A propósito de nada
Zzz: Det där är politik på hög Brynäsnivå. Glöm inte att det fortfarande hissas 70-talslegenders vepor och man har väl knappt betat av 80-talet (som dock inte var fantastiskt).. Det finns mycket att ta av även innan Ove och Sjödda.

Jag kan tänka mig att Conny Silfverberg, Kenneth Andersson och kanske även fler är före i kön bland aktuella spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Brukar själv propagera för Stig Östling eftersom det var min favorit. Tyvärr så blev han väl tidigt bortglömd eftersom han inte blev något relaterat till hockey efter karriären..det är säkert många bortglömda..🙂
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Andreas Dackell? Janne Larsson? Nog borde det vara dags för Ove… Pinsamt felsteg att hylla Dackell FÖRE Ove… Dacke var ju i NHL en massa år. Ove ETT ÅR i Finland sen klubben trogen…🤷‍♂️
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Det har hela tiden hävdats vara kronologisk ordning, man glömde Virus som man fick ta senare men nu finns det väl inte någon given kvar från den perioden? Rent krasst skulle man kunna hissa väldigt många spelare men man får plocka dom som utmärkte sig mer än massan i en väldigt framgångsrik era.

Väldigt ologiskt att man hissade Dackell så snabbt men inte Molin som enligt den praxis man hävdat borde hissats före Dackell.
Kommentera