Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2354602

Sv: A propósito de nada
Folk har hängt upp sig på Saku Mäenalanen bara för att han ryktades till oss. Är han en spelare vi behöver? 41p i Liiga motsvarar väl typ 25 i SHL. Rädd att vi skulle bli besvikna. Brynäs har tidigare varit bra på att hitta talanger i AHL, eller USA/Kanada iallafall. Varför förs det ingen diskussion om spelare vi kan hitta där?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Man kan bli besviken på precis vilken spelare som helst om man vill. Jag tror stenhårt på att han helt klart skulle göra mer nytta en skada. Är absolut en spelarkaraktär vi saknat länge!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Ja det tycker jag, kan han göra 25-35 poäng samtidigt som han är väldigt tuff o jobbig motståndare att möta, lite om du jämför han med tyrvainen. Vi har saknat en sån typ länge nu, granström.... 28 år med bara så han är i sin prime.
Enligt mig en bra värvning som spetsar till vårt lag, sen en typ likt Clark eller palushaj så ser det bra ut!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Trevlig helg , jag hänger inte upp mig på någon speciell spelare men tycker Saku har en spelstil vi saknat i Brynäs en power forward 192 cm 94 kg som tar för sig framför mål känner Manner och producerar . ser bara positivt i honom .
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Kan hålla med. Dock tror jag inte han köps in för att vara en poängspelare. Däremot tror jag definitivt att han kan vara oerhört nyttig.Men tveksam att han gör mer än 30p.
Kommentera