Brynäs IF

714237 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2357674

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken:
Standard kommentar av den absolut jobbigaste och drygaste personen här inne. Med en attityd som är skriker besserwisser!
Jag bryr mig inte mycket längre.
Alla spelare jag skrev är klara förutom Dahlén och det störde honom nått så otroligt. Håller på säger att jag hittat på fler spelare.. utan att ha kunskap eller belägg för det.
Vad tillför Axle här på HS egentligen??
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: vad i brynäs laguppställning gör att dom ens i närheten skulle hamna så högt i en tabell? Spelare för spelare jämfört med andra lag så finns det iaf 4-6 lag till än de du har framför som slår dom totalt på fingrarna, och lagkänsla och Spela som en grupp vet vi ju hur det går i brynäs... tycker absolut brynäs har gjort 2-3 spännande värvningar MEN det är samtidigt som alla andra lag gjort några fler bra och spännande värvningar... försöker bara förstå eller om jag missat något uppenbart
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Jag skrev absolut inte att du hittat på fler spelare, jag frågade dig om just det (tack för svaret nu), och skrev uttryckligen att jag inte vet om det är fler. Ingen big deal men det är väl bra att det kommer fram att en spelare var fel eller? Du fick till och med beröm för inlägget men det verkar ha gått dig förbi.
Tillför någonting vet jag inte om jag gör här direkt men det är kul att snacka lite hockey i alla fall och jag har aldrig utgett mig för att ha några speciella kunskaper heller.
Kommentera