Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2357740

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: vad i brynäs laguppställning gör att dom ens i närheten skulle hamna så högt i en tabell? Spelare för spelare jämfört med andra lag så finns det iaf 4-6 lag till än de du har framför som slår dom totalt på fingrarna, och lagkänsla och Spela som en grupp vet vi ju hur det går i brynäs... tycker absolut brynäs har gjort 2-3 spännande värvningar MEN det är samtidigt som alla andra lag gjort några fler bra och spännande värvningar... försöker bara förstå eller om jag missat något uppenbart
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Eksif: Baserat på hur Brynäs tränat senaste dagarna så verkar man sätta upp backarna på följande sätt:
Bertilsson-Kinnvall
Sklenicka-Hedberg
Johannesson-Friman

Tittar man bakåt, egentligen på alla säsongen sedan 2017, så är denna backsida helt overkligt mycket bättre. Med det sagt så har många andra SHL-lag också uppgraderat sina backsidor under våren. Men jämför man med säsongerna då vi kastade pengar på defensiva backar utan förmåga att slå ett förstapass, så är detta verkligen ett steg i rätt riktning. För två år sedan hade vi Berglund, Andersén, Sigalet och Nyberg. Det är 4 av 6 backar som var renodlat defensiva, helt utan offensiv förmåga. Inte konstigt att vi fick problem den säsongen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Eksif: Vilket lag håller du på ? Brynäs har ett av SHL s bästa målvaktspar och backsidan ser stark ut sen behöver vi förstärka framåt vilket kommer pluss att vi har en av dom bästa tränarna i SHL , jag ser en hel del lag med svaga målvakter och dåliga backar inkompetenta tränare som tror det kommer att räcka med några enstaka starka forwards för att få spela slutspel , VERKLIGHETS CHOCK .
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Eksif: håller med..10a är rimligt
Kommentera