Brynäs IF

705116 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2359258

Sv: A propósito de nada
waker: Rödin gjorde ändå 19 mål i grundserien 21/22. Jag tror att han skulle kunna vinna seriens skytteliga med en bättre omgivning. Känslan är att Rödin har burit laget på sina axlar de senaste årena, i en bättre omgivning skulle han kanske kunna bli buren ur sina svackor också, för svackor har han ju alltid under säsongen. Då kanske hans 19 mål kan bli 25+.

Brynäs har bara en högerfattad kedjespelare (Scott) och det känns som en svaghet vad gäller skottvinklar, inte minst i powerplay... om nu inte Palve ska fortsätta stå till vänster... men det begriper ju Alcén och ledarstaben också.

Backsidan är klart bättre än tidigare, men jag tycker att lite för mycket hänger på att Kinnvall ska vara skadefri, med tanke på hans skadehistorik. Johanesson är spännande men ändå ett ganska osäkert kort, han är definitivt inte en spelare som man kan vara säker på kan axla Kinnvalls mantel om han skulle gå sönder igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: självklart kan flera i laget öka på målproduktionen med bättre omgivning, sen kan man nog räkna en skaplig ökning av olesen nästa år.

Just att vi inte har några rightare så önskar jag att Erholtz också kommer till Brynäs.

Vi kan inte förvänta oss några fler monstervärvningar, nu måste vi fynda istället. En ren sniper / ” målspruta ” är inte gratis precis, bättre att försöka hitta utveckling hos billigare spelare då
Kommentera