Brynäs IF

713118 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2361447

Sv: A propósito de nada
Kribban: Det stämmer faktiskt att Brynäsboken formligen kryllade av timråfolk under försäsong och inledning av förra säsongen, de flesta sturska, kaxiga och fyllda med en övertygelse om att man höll på ett bättre lag än Brynäs. Sen, i takt med att man tog riktning mot jumboplatsen tonade det ner sig. Blev kanske inte lika skoj längre när man inte hade något att provocera med...

Våra klubbar har väl egentligen inte så mycket otalt med varandra? Visst har vi dammsugit Timrå/Wifsta Östrand på talanger på 60- och 70-talen men det var ju i en tid när vi var den attraktivaste föreningen i Sverige att spela ishockey i vilket gjorde Sundsvallsregionen som en naturlig plantskola bland flera för Brynäs.

Nä, jag tycker vi ska hålla ihop. Visst ska vi smågnabbas men kanske inte hålla på och provocera. Tror jag talar för merparten av alla brynäsfans när påstår att Timrå är ett betydligt skönare lag än Leksand. Rivaliteten våra klubbar emellan existerar inte nämnvärt, trots avståndet. Ni har Modo, vi har Leksand.

Så: Peace brothers!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: Jag håller med. Lite smågnabbandes är uppfriskande. En försäsongsmatch är en försäsongsmatch… betyder absolut ingenting mer än att lagen ska spela ihop detaljer som ska sitta till en helhet.
Inte går jag bananas över matchen igår. Kul med vinst inte mer än så. Förluster är alltid känsliga men att ta åt sig så fruktansvärt av lite retande av en första träningsmatch… då kanske man måste andas lite.
Nä Brynäs kommer att placera sig högre än oss o dom flesta Timråiter hoppas att vi undviker kval. Det är vårt mål…
Nu ska jag hoppa in i vår bok så inte alla proppar går för vissa.

För några kanske det borde vara bäst med stängda supporterforum o då får dom väl starta ett själva… HS är ett öppet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: fokuserade inte så mycket på Brynäs igår, men känslan är väl att VV inte kommer att stå så mycket den här säsongen!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Som utomstående fattar jag inte hur man kan som Brynäsare och timråit kan avgöra vad som händer med säsongen efter en betydelselös träningmatch

Klart det inte är bra att släppa in 8 mål i sin första match för säsongen men det betyder inte ett skit i slutändan

Jävla dagisnivå i båda forumen just nu

Hockeysnack börjar spåra ur på riktigt.

Varit medlem här sedan Jesus gick i kortbyxor typ 😂

Vi slog Färjestad i en match med 6-1 för massa år sedan på försäsongen och en del leksingar blev som tokiga och ropade SM-guld mm

Vi åkte ur 😂😂😂

Saken är den att i lilla Leksand är det bara hockey som gäller året om

Har vänner som bor där och det är bara hockey året om som snackas på byn

Liten ort som har ett lag i högsta serien är otroligt imponerande

Försäsongsmatcher betyder inte ett jävla skit

Lycka till i höst / vinter

Soliga hälsingar från Dalarna ❤️
Kommentera