Brynäs IF

713189 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2361442

Sv: A propósito de nada
mikenomad: Tack, det var på tiden. Har inget problem egentligen med att andra fans skriver här. Men du är här av anledningen att provocera, och det handlar då allt som oftast om resultat som du vet stör oss. Det var likadant även förra säsongens försäsong.
Och som jag sagt tidigare, tack vare supportrar som du så finns det inget lag som jag hoppas ska åka ur så mycket som jag vill att Timrå ska göra det.
Ha det fint nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Kribban: Nu summerar vi detta en gång för alla.
Jag tycker absolut att man kan dra de största slutsatserna om kommande säsong redan i första träningsmatchen. Det är då man ser lagets "Core"

Timrå vinner SM Guld och Brynäs åker ur. Punkt!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kribban: Det stämmer faktiskt att Brynäsboken formligen kryllade av timråfolk under försäsong och inledning av förra säsongen, de flesta sturska, kaxiga och fyllda med en övertygelse om att man höll på ett bättre lag än Brynäs. Sen, i takt med att man tog riktning mot jumboplatsen tonade det ner sig. Blev kanske inte lika skoj längre när man inte hade något att provocera med...

Våra klubbar har väl egentligen inte så mycket otalt med varandra? Visst har vi dammsugit Timrå/Wifsta Östrand på talanger på 60- och 70-talen men det var ju i en tid när vi var den attraktivaste föreningen i Sverige att spela ishockey i vilket gjorde Sundsvallsregionen som en naturlig plantskola bland flera för Brynäs.

Nä, jag tycker vi ska hålla ihop. Visst ska vi smågnabbas men kanske inte hålla på och provocera. Tror jag talar för merparten av alla brynäsfans när påstår att Timrå är ett betydligt skönare lag än Leksand. Rivaliteten våra klubbar emellan existerar inte nämnvärt, trots avståndet. Ni har Modo, vi har Leksand.

Så: Peace brothers!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Nu har jag köpt biljetter till den 8e oktober när det är dags att hylla Ove. Hoppas det blir mycket folk och bra hockey!
Kommentera