Brynäs IF

712740 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2362033

Sv: A propósito de nada
Ok en fråga hur går det i morgon mot Örebro ? jag tror det blir tufft tyckte Örebro ligger före oss i förberedelserna och att vi var trögstartade förra säsongen utropstecken är Lindbäck och att vi spelade bra mot Örebro förra säsongen , Pettisbif tror att vi vinner enligt inlägg igår jag är mer tveksam .
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Norrlands flamman:
När nämnde jag att jag tror Brynäs kommer vinna mot Örebro??
Sa bara att jag tycker Örebro ser rätt dåliga ut och att jag tror vi kommer komma före dom i tabellen...
Fattar inte vad du mumlar om nu?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Norrlands flamman: Jag tror dessvärre på ännu en förlust. Men jag tror att spelet kommer se bättre ut och det är det viktiga. Jag ser hellre att vi toppar formen i höst än redan nu. Jag tror dessutom att vissa spelare (Kinnvall) spelar försiktigt för att undvika skador. Det är väl klokt, hade varit mycket tråkigt om sagda lirare ådrog sig något och blev borta till november. Matchen lär dock bli jämnare med Lindbäck och ytterliggare uppvärmning i truppen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Norrlands flamman: Huruvida vi vinner eller inte bryr jag mig inte om överhuvudtaget på försäsongen men hoppas så vi får se ett försvar som är lite mer skärpt åtminstone. Ska också bli kul att få se Lindbäck i Brynäströjan igen. Får hoppas han gör det bättre än Veini senast.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Norrlands flamman: tror det blir något liknande som senast.
Brynäs såg extremt sega ut senast.
Kommentera