Brynäs IF

712187 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2365146

Sv: A propósito de nada
Jockster : Men i Timråboken är de jävligt nöjda…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
KulaShaker: Närå, vi undrar bara hur lång tid ni behöver för att hitta spelet. Ni har kvalitet på spelarna, det är det inget snack om. Nu är det försäsong där tiden finns att komma ihop som lag. Det kommer ni också att göra, förr eller senare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
En avslutande analys av mig: 3:e perioden hinner bara börja innan Palve står för sin andra assist i matchen… Otroligt nonchalant spel! Där tycker jag Manner ska markera, även fast det är träningsmatch. Bänkad resten av matchen. Men man måste ge Leksand att dom är effektiva när lägena ges. PPt såg betydligt bättre ut den här matchen och jag hoppas man fortsätter med den här uppställningen. Dom kändes farliga för första gången på evigheter.

Slutsats: En jämn match totalt sett, där Palves bjudningar är det som gör att segern går till Leksand. Sklenicka bästa back igen. Tuff, rejäl och med bra teknik. Äntligen har Berra en konkurrent till bästa back i laget. Det känns som det var ett tag sedan. Johannesson en positiv överraskning på mig även om han behöver bättra defensiven. Kinnvall, men framför allt Friman har mer att bevisa. Lindstein är före Bergman hos mig iaf.

Dima mer eller mindre osynlig i 4 matcher, var är skridskoåkningen från förra säsongen. Klart fall framåt för Larsson med flera farliga chanser. Bara en tidsfråga till 1:a målet kommer. Björnen bästa match hittills, vi kommer ha 2 grythundar framför mål med honom och Larsson. Något vi saknat sedan Granas tid.

Jag tyckte detta var vår bästa match hittills på försäsongen men Leksand är även det bästa laget vi mött hittills.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KulaShaker:
Ja men självklart för de ser ju Brynäs som en potentiellt lag att ha bakom sig och Brynäs har ju av någon outgrundlig anledning nämnts som ett topp 8 lag men med det som Brynäs visar upp nu så blir det en nattsvart säsong.

Brynäs har bra backar, inget snack om saken men det är uppenbarligen så att Brynäs plan är att vinna pucken i sarghörnet för att sen slå några schyssta flipp på 2 meter för att sen ta burskydd och låta forwards båga lite innan det är dags att anfalla.

MEN det funkar inte då motståndarna vet om detta och checkar stenhårt på fysiskt veka Brynäsare och vinner tillbaka pucken!
Det var EXAKT samma problem förra säsongen och eftersom det är EXAKT samma problem nu fast med skickligare backar så är det här ett sätt som Manner vill att laget skall spela för det är OMÖJLIGT en tillfällighet att spelet ser ut såhär en hel SHL säsong och sen i början av nästa säsong.
Kommentera