Brynäs IF

713204 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2371705

Sv: A propósito de nada
Peja: Håller med om att det finns frågetecken kring fjärdekedjan, ganska stora sådana. Men samtidigt kan man tänka såhär: är det någon lagdel som man har råd att låta vara väldigt tunn så är det just fjärdekedjan. Vi får ge denna kedja tio matcher så får vi göra utvärderingen efter det. Manner pratar om att matcha laget på ett annorlunda sätt denna säsong. Om han håller detta löfte, dvs. att han ger fjärdekedjan 5-8 minuter per match, så är denna kedja i mina ögon inget stort problem.

Visar det sig ändå att dom inte håller så är det en otroligt enkel åtgärd att göra mitt under säsongen. Det vimlar av billiga spelare på marknaden som kan göra ett bra jobb i en fjärdekedja. Vi har liksom ett helt annat utgångsläge i lagbygget denna säsong jämfört med de senaste 4-5 säsongerna, då vi satt fast med överbetalda spelare i fjärde/tredjekedjan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben:

100% enig. Det där inlägget skulle sparas högst upp på sidan. Så rätt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Ja, det kommer bli enkelt att lösa under säsongen i jämförelse med att jaga spets som man brukar göra, men det känns lite onödigt att man inte har hämtat in ett par spelare utifrån med större potential. Brynäs satsar liksom på spelare som inte ens hade platsat i J20-topplags toppkedjor. Om Kvist och Birgersson hade varit födda 1990 är det mycket möjligt att de hade lämnat Brynäs redan i J18/J20 för att få mer istid någon annanstans.
Kommentera