Brynäs IF

674876 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2376619

Sv: A propósito de nada
Har sett igenom både Rögle matchen och Oskarshamns matchen.
Börjar faktiskt tvivla på Pekkas tränar kunskap.
Han hade hand om vårt PP ifjol. Blev sist av alla lag.
Har hand om matchningen av backarna. Väldigt konstig matchning. Berra växer inte direkt med lite speltid. Det är sen gammalt. Och varför fick Johannesson så lite speltid?
Jag tycker inte att varken Hedberg eller Friman bör ha mer istid än Berra och Johannesson. Anledningen. Dom är bättre än dessa.

Sen kan man tycka att det är dags att spela in Kinnvall ordentligt. Framför allt i PP spelet.

Näe, har sagt det förr. Vi har ett så mycket bättre lag på pappret i år. Och då krävs det verkligen att även vårt tränar team blir bättre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Blir ju löjligt. Hade Brynäs bara haft marginalerna med sig i ot igår och tagit två poäng så hade allt varit frid och fröjd härinne och eufori hade rådit över att vi inlett säsongen obesegrade efter två svåra bortamatcher samt slagit IKO på bortaplan… Nu är det istället två raka förluster i inledningen och fel på ledarskap, spel mm. Tålamod för fan! Det ser ju bra ut!

Kom och tänka på det här racingloppet mellan en rysk och en amerikansk bil där amerikanen vann. I Pravda kunde man dagen efter läsa… ”Den ryska bilen kom på andra plats medan den amerikanska hamnade näst sist…”

Lite samma retorik som används härinne…🙃
+27
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Snälla moderatorer vakna!
Banna alla Timråiter från vår sida tack!
Dom har inget här att göra
+1
Kommentera