Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2378885

Sv: A propósito de nada
Pigalle:
Ser bra ut. Väldigt bra!!!
Jävligt trist och konstigt att supportrar och experter ska höja rösten så pass att Manner agerar..
Larsson borde aldrig fått kört på en kant. Så pass jävla skicklig är han att han gör det toppen där. Trots alla sina år i NHL med liten rink.

Bra!!!! att Ölund får spela vinge då han oftast säsong efter säsong tekat under all bra nivå. Bra att Manner ger han chansen högre upp i hierarkin då han genomgående varit vår bästa forward med mest stake i sig hittills försäsong inkluderat.

Bra att spela Palve ihop med sin bästa vän utanför isen i Olesen. Nått som jag skrev innan serien startade. Jag har lett lag själv och satt ihop kedjor och femmor. Jag har spelat aktivt själv och gör det än idag. Jag vet att är man bra homeis på sidan om isen så presterar man även bra kemi på isen. Se varför Scott och Rödin spelar ihop tex.

Helt rätt kedjor. Och att lämna 4e kedjan orörd efter Luleå matchen också väldigt bra!! Då den var den bästa genom hela den matchen. Strömgrens intåg där gjorde enorm skillnad mot för Ljungkrantz som inte ens var vass I Allsvenskan ifjol.

Bara hoppas att även Manner petat bort Palve från "sin" kant och att Kinnvall spelas in!

Om det görs så tror jag vi har stor stor chans att vända det här till nåt mycket bra!

Brynäs ska kunna ta kritik. Konstruktiv kritik när den är befogad. Men jag är den första att hylla och ge mängder med positivitet när bra saker görs.

Bra Brynäs och ledningen!!! Jävligt bra!!! Kul det plötsligt blev att det redan är match imorgon och inte på torsdag som det brukar vara.

Nu gävlar kör vi!!!
Och jag hoppas att klubben även agerar vad gäller läktarkulturen och hela hockey upplevelsen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Jag mailade Alcen och tipsade då tacka mig.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Så du tror på allvar att Manner aldrig har haft den här ändringen i åtanke utan helt plötsligt och av en slump läst härinne och nu ändrat i formationerna enbart pga att otåliga supportrar har gapat och skrikit om det?
Med detta sagt så respekterar jag ändå dina i mitt tycke goda hockeykunskaper, men som sagt: att Manner ändrat i formationerna tillskrivs nog mer hans egna kunskaper och erfarenheter än att han skulle ha vägletts och låtit sig styras av höjda röster från otåliga och krävande supportrar…
Kommentera