Brynäs IF

712742 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2378896

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Så du tror på allvar att Manner aldrig har haft den här ändringen i åtanke utan helt plötsligt och av en slump läst härinne och nu ändrat i formationerna enbart pga att otåliga supportrar har gapat och skrikit om det?
Med detta sagt så respekterar jag ändå dina i mitt tycke goda hockeykunskaper, men som sagt: att Manner ändrat i formationerna tillskrivs nog mer hans egna kunskaper och erfarenheter än att han skulle ha vägletts och låtit sig styras av höjda röster från otåliga och krävande supportrar…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge:
Tack Huge.
Menade inte riktigt så. Jag var något eller kanske väldigt otydlig. Det känns som Manner lyssnar mycket på en del supportrar. Men även många om inte alla så kallade experter på blaskor, tidningar och CMore har hela tiden haft en åsikt om varför Larsson inte spelar center och i första PP.

Inte bara supportrar har önskat det.

Jag kan till viss del förstå den "inskolning" att spela Larsson på kant. Men efter Malmö matchen på försäsongen tycker jag ledningen borde agerat och satt honom på sin naturliga position. Han är ett verkligt fullbordsproffs och klarar med lätthet av lira center. Trots 10 år borta på mindre rink. Tycker snarare att det är ett litet underbetyg till ledningen om nu inte Larsson själv uttryckt att han ville detta i inledningen. Annars tycker jag som sagt det är att underkasta sig Larssons kvalitéer.

Så tycker jag. Men klart är att Manner inte är dummare än att han måste göra nånting. Det såg inte alls bra ut mot Luleå.
Hoppas som sagt att Kaskinen också ser och blickar tillbaks mot fjolåret och det PP spel vi hade då.
Att man helt enkelt petar Palve från hans position i PP spelet och ger den platsen rakt av till Kinnvall.
Palve ska naturligtvis spela PP men inte till vänster.
Lika självklart att använda Kinnvall där eller som point där han har sina absoluta spetsegenskaper.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Intressant dock att Ölund är bäste tekare hittils med nära på 60% om man bortser från JL's 100% på tre tekningar,
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Trots allt så är det mycket märkligt att man inte kommit på detta tidigare men vem vet om vad dom rör sig i Manners skalle...
Kommentera