Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2380263

Sv: A propósito de nada
Peja: Men nu är du väl ändå ute och cyklar Peja. Jag tycker att Erika gjort ett fantastiskt arbete med att göra Damhockeyn i Gävle, Brynäs och Sverige bättre och större. Det kommer att märkas om några år när vi ser unga tjejer som vill spela som Stalder och Bouveng, m fl.
Sen tycker jag inte att man måste tillämpa en Stalinistisk syn på hennes spelarkarriär och inte låtsas om att hon spelat för en annan klubb i många år. Det har jag inga problem med utan det var väl snarare en merit att hon kommer från en bättre klubb. Det har väl också varit något du tidigare efterlyst i andra sammanhang, mindre nepotism och mer kompetens.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Hon har säkert gjort ett bra jobb med damverksamheten, där är jag inte särskilt insatt, men hennes ansvaraområde är ju bredare än så. I och med att hon har frontat förändringarna i ungdomsverksamheten, så som i intervjun i länken, är det väl rimligt att kritisera henne för beslut som har tagits där?

Om det stämmer att hon har en MODO-tröja hängande på sitt kontor på Brynäs kansli, så ser jag ingenting konstigt med att en del Brynäsfans kritiserar det. Jag bryr mig inte så mycket, men det är inte konstigt om kritik dyker upp. Det hade varit konstigt om ingen hade kritiserat det.
Kommentera