Brynäs IF

712833 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2380265

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Hon har säkert gjort ett bra jobb med damverksamheten, där är jag inte särskilt insatt, men hennes ansvaraområde är ju bredare än så. I och med att hon har frontat förändringarna i ungdomsverksamheten, så som i intervjun i länken, är det väl rimligt att kritisera henne för beslut som har tagits där?

Om det stämmer att hon har en MODO-tröja hängande på sitt kontor på Brynäs kansli, så ser jag ingenting konstigt med att en del Brynäsfans kritiserar det. Jag bryr mig inte så mycket, men det är inte konstigt om kritik dyker upp. Det hade varit konstigt om ingen hade kritiserat det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Det var Henrik Glaas som ledde till att Marcus Åkerblom (Grahms sambo) plockades in i föreningen, så om någon ska ha ris för det så är det Glaas! Enda sättet vi kan säga att det var ett felbeslut att anställa Åkerblom som tränare för J20 är om han faktiskt tränat laget och visat sig vara en usel ledare/tränare. Att säga att anställningen av honom per automatik var fel pga dennes relation till Grahm är fel.

Varför har Grahms belackare (Inte Peja) i övrigt fått Calgary Flames scout att förvandlas till "Grahms sambo"? Han har väl ett namn? Att kalla honom för Grahms sambo är bara en taktik för nedvärdera honom och Grahms & ledningens beslut att anställa honom!

Alla som som stör sig på att en "Modo-profil" och kvinna har mycket makt i Brynäs kommer alltid göra allt för att svärta ned Erikas rykte, och sprida rykten, lögner och allmän dynga för att få opinionen bland fansen emot Grahm. Det är det enklaste sättet att i till sist få bort henne från Brynäs - vilket är allt dessa individer tänker på dag ut och dag in!

Länk till twitter där Glaas är stolt över att ha introducerat Åkerblom för Brynäs:

twitter.com/Glaasklart/status/1112036837755928576
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Fast då är ju alcen lika skyldig som hon då om man ska tänka som dig?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: En modotröja kräver per definition alltid kritik oavsett var den sitter!
Kommentera