Brynäs IF

711074 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2381382

Sv: A propósito de nada
Dallemas: Brynäs saknar målskyttar, spelet ser rätt bra ut. Vissa perioder riktigt bra. MEN gör man 1 mål så förlorar man, och det kommer laget fortsätta göra. Utklassade ju Örebro spelmässigt men höll på att tappa poäng ändå.

Jag är riktigt bekymrad. Det är bråttom dessutom
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Jag förstår inte hur ledningen och Alcén i synnerhet kan gå in i säsongen utan några utpräglade målskyttar. Rödin verkar ju helt under isen och har inte presterat i närheten av hans dominanta tid sedan han kom tillbaka. Scott är ingen målskytt, Larsson är ingen målskytt.

VEM var tänkt att faktiskt leda målskyttet? När vi dessutom har all information som krävs från tidigare säsonger för att kunna dra slutsatsen att den nuvarande laguppställningen är otillräcklig.

Känns som vanligt med Brynäs. Ingen proaktivitet, bara massa plåster och panikåtgärder.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Der finns väl sällan renodlande målskyttar i dagens hockey. Mål i hockey tillkommer inte på det sättet som det gjorde för 20 år sedan. Idag är det mest skymningar, styrningar, returer och allmän bök som ligger bakom målen.
Alcen ar ute efter Saku Mäenalanen och senare Komarov. Dvs stora, starka hårt arbetande forwards. Kanske är det den speltypen som trots allt saknas.
Kommentera