Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2381437

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Jag förstår inte hur ledningen och Alcén i synnerhet kan gå in i säsongen utan några utpräglade målskyttar. Rödin verkar ju helt under isen och har inte presterat i närheten av hans dominanta tid sedan han kom tillbaka. Scott är ingen målskytt, Larsson är ingen målskytt.

VEM var tänkt att faktiskt leda målskyttet? När vi dessutom har all information som krävs från tidigare säsonger för att kunna dra slutsatsen att den nuvarande laguppställningen är otillräcklig.

Känns som vanligt med Brynäs. Ingen proaktivitet, bara massa plåster och panikåtgärder.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Självklart känner jag också att vi behöver målskyttar, o säkert Alcen med. Men vi får komma ihåg att vi är ett bottenlag så de bästa målskyttarna kanske inte direkt står på kö till BIF.
De nyförvärv vi fått är ett jävla lyft. Vems förtjänst det är vet jag inte, men Alcen får för mycket skit. Så fort våra spelare inte nätar så ska Alcen fixa en ”Sniper”.
Vi har bra spelare, o vi har mycket bättre spel än förra året, vi måste bara sätta våra chanser.
Jag har lika mycket panik som ni andra, men jag är helt med på Tigerhjärtas tidigare inlägg.
Vi kommer att sluta bland de 8 bästa!!!
Trevlig fredagkväll vänner. ❤️💛🖤
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Jag tror att tanken är/var att sprida ut målskyttet på flera spelare som kanske ligger runt 15 mål. Det är enda rimliga tankegången hos Alcen/Manner. Den enda som lär ha chans att nå 15 mål är Scott.

Brynäs har ju inte haft en riktig målskytt sen Clarks dagar. Jag vill ha någon med bra direktskott som kan stå och bomba in dom i PP. Tänk Linus Karlsson i SAIK i fjol. Väldigt endimensionell spelare, men otroliga spetsegenskaper!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Tänket var ju ändå rätt med bättre backar och målvakter. Tyvärr missade man målskyttar IGEN. Att gör ALLT rätt tycks vara väldigt svårt , trots att analysen efter två säsonger skrek på målskyttar!
Kommentera