Brynäs IF

713655 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2382653

Sv: A propósito de nada
J-S: Elitserien/SHL har aldrig haft 54 omgångar... Några år där det var derbygrupper som mötte varandra oftare var det 55 omgångar men aldrig 54...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: Du har helt rätt 55 omg så klart blev en öl för mycket i går kväll .
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Grattis Leksand!
Ni har hittills överaskat på mig. Och jävlar vad fel jag hade angående Lindholm och Armalis. Dom har hittills verkligen visat att dom tillför och är ordentlig spets!

Brynäs har mycket att bevisa!
Dessa MÅSTE höja sig ett, två och helst tre snäpp:
Lindbäck
Bertilsson
Friman
Rödin
Björninen
Timashov
Palve
Olesen

Som ni märker har vi mycket sparkapital och jag hoppas innerligt att även Manner höjer sig i båset.
Han kan inte stå och såsa i båset och inte agera.
Han måste lära sig ta time out innan det rinner iväg för mycket. Vänta inte tills powerbreak vänta inte oavsett om det bara gått 2 min av en period.
Det gäller att han visar mer bollkänsla och feeling samt ser vilka för dagen som är heta och att han kan bryta mönster.
Han har och tränar alltid samma spelare i PP och BP. Men om matchbilden visar sig att några faller ur ramen under en match så måste Manner och övriga kunna spela tex Strömgren, Eklind eller vem det nu än är mer och kanske även i PP spel.
Han måste lära sig att det inte alltid går att dutta och leka best friend med spelarna. Om det krävs att bänka spelare som Palve, Olesen eller typ Dima så måste han ha bollar nog att göra det.
Om Rödin fortsätter ta extremt onödiga 2 minuters utvisningar och fortsätter förstärka/filma så ryck av honom C:et och ge det till Larsson.

En säsongsinledning är as viktig. Man har sett på många lag som senare under säsongen visat sig bli en slagpåse som har halkat efter i början av en säsong. Därför tycker jag det är fett skumt att Alcén har och hade den övertro till spelare som Ljungkrantz, Birgersson och Kvist. Dessa 3 har under snart 3 säsonger faktiskt inte bevisat nånting ännu. Dessa 3 är inga talanger som Boqvist, Lindblom, Lindholm eller Silver var. Dessa tre skulle inte ens vara spetsspelare i ett Allsvenskt lag.
Att Alcén gamblar så mycket med en säsongsinledning som han har gjort känns inte alls bra.
Han borde ha värvat minst 2 till spets yttrar och då två högerskyttar.
Att gå in i en av SHLs starkaste säsonger med typ 6 starka forwards var dömt att misslyckas. Kedjan med Eklind-Ölund-Olesen är som bäst en stabil 4e kedja. Men jag hade hoppats på att 3 andra bildade en 3e kedja och att Ljungen, Birger och Kvist fick utvecklas mer i en Allsvenskt miljö. Med mycket speltid och konternerligt med istid.
Bättre att ha Nordh, Holmli och Lindblom som reserver vid ev sjukdomar/skador.

Nu hoppas jag inte det går allt för lång tid innan Alcén agerar. Minns Manner och vad han sa innan seriestart. Att det inte skulle dröja innan ny forward skulle komma in.
Men det rann ut i sanden. Vad jag fått för info är att man var väldigt nära Komarov. Men att han till slut valde Luleå för att dom har bättre chans på guldet.
Men sen då, Alcén? Varför går det veckor på veckor utan att han agerar. Att hela tiden gå på "säkra" kort och på spelare som "passar" in i Brynäs är jävligt risky.
Kolla bara på OIK. Deras fynd värvningar är nått för alla sportchefer att ta efter. År efter år gör dom värvningar som knappt nån annan sportchef har på deras lista. Men endå så spelar OIK grymt rolig och offensiv ishockey och sånt som är publikfriande.

Långt inlägg. Men jag hoppas verkligen att Manner har bollar att peta spelare som ska vara våra tilltänkta producerande spelare till förmån för Nordh, Holmli och Lindblom.
I dom skulle mycket möjligt en ny Järnkrok kunna dyka upp. Ser inte det hos Ljungen, Birger och Kvist.

KOM IGEN NU BRYPPE!!!
Knäpp Malmö imorgon som har hybris. Sätt ner dom på jorden krossa dom i deras hemmahall.

Vore sånt jävla skönt slut på veckan.
Kommentera