Brynäs IF

715047 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2385688

Sv: A propósito de nada
bradberry: Grymt skönt med seger idag! Såg matchen i efterhand och noterade följande:

Bra:
- Björninen är en jävla krigare, gjorde mkt bra i denna matchen
- Kul för Dima att göra mål, var dessutom riktigt bra i spelet
- Kinnvall gör väl sin bästa match?
- Sklenicka är ju helt magisk!
- Junisarna krigar på.

Lite sämre:
- Lindbäck gör kanske årets räddning och är bra men tycker han släpper konstiga returer och helt ärligt tycker jag alla insläppta är rätt svaga ingripanden.
- Trots att KK var på plats tyckte jag stämningen var sådär för att vara derby, någon som var på plats får gärna kommentera men så upplevde jag det genom tv-rutan.
- Rödin krigar på men hela den kedjan tycker jag lyser dåligt självförtroende, hoppas det vänder snart. Rödin ska ju bara sätta öppna målet!
- Manner fortsätter att rulla på kedjorna till slutsignalen, livsfarligt och jag fattar inte varför?! Är väl inga andra lag som spelar så?
- Någon jävel måste ta tag i introt! Vad är det för jävla låtval? Dålig fart och fläkt och ljus och ljud, skärpning!

För övrigt tycker jag vi behöver få in spets framåt snarast. Leksand spelar alltså Kloos-Ruohomaa-Lang som tredjekedja. Den tycker jag på pappret är galet mycket bättre än vår tredje.

Nu tar vi serieledarna på lördag och firar en legend med en jävlas massor pilsner!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jag har en bekännelse...
Det kan vara mitt fel att det inte riktigt lossnar för Rödin. Min sambo påstår nämligen att jag försöker styra Rödin genom att dra åt höger och vänster i hennes ena ben under matcherna. Och med lite fördröjning av bilderna så förstår ju alla att det lätt blir fel i de avgörande momenten...


PS. Vad det är skönt att vinna mot Leksand!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gunderson:
Jag som gjorde comeback i Bocken tyckte att stämningen saknades av KK. Men BS gjorde det bra, annars är Brynäs klackarna 1000 gånger bättre på bortaplan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gunderson: Två kommentarer till din summering:

1. KK ej på plats. Det är på lördag…
2. Att du glömmer Linus Ölund… Den genomgående bäste spelaren hittills denna säsong och en jättematch ikväll. Håller detta i sig får han äntligen det där lyftet som vi väntat på… Verkligen kul när en egen produkt bär ett lag. Linus kanske inte bär Brynäs så men han är nästan där… Jättekul👍🇧🇪
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gunderson: KK ej på plats idag. På lördag dock.
Kommentera