Brynäs IF

716636 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2385822

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: "när har jag sagt att jag är bättre än honom

Hedberg, fjärdelinan får speltid för ofta och vid fel
tillfällen tex.:"

Tja, iom att du anser att Hedberg och fjärdelinan får speltid för ofta och vid fel tillfällen så måste du väl i logikens namn också anse att du vet bättre och är bättre än Manner på att avgöra vilka spelare som ska få istid, eller?
Samtidigt som du börjar med att "erkänna" att du inte alls är bättre eller vet bättre än Manner.
Intressant logik, minst sagt...

"Att jag kritiserar Manner har väl inget men min ev kunskap? Jag coachar inte i SHL…, din poäng saknar relevans enligt mig."

Men när du kritiserar Manner för att coacha fjärdelinan på ett felaktigt sätt och vid fel tillfällen, då menar du väl att DIN ev kunskap är större än Manners? Eller?

"Om läser historiken här på chatten så är det inte många som tycker att Manner är en bra matchcoach."

Tja, det säger väl inte mer än att det tydligen finns fler än du härinne, som sitter hemma i soffan och tror sig vara bättre lämpade att coacha laget än vad Manner är...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: nja, vi tycker olika här uppenbarligen, helt OK givetvis.

Med ditt resonemang kan man aldrig kritisera någon om du/jag inte är bättre än den du/jag kritiserar.

Tex du/jag tycker att Rödin gör en dålig match, kan du/jag inte kritisera honom om vi själva inte är bättre än just nämnda Rödin, konstigt enligt mig.

När jag kritiserar någon så jämför jag inte med mig själv utan jämför med de krav/nivå som bör läggas på en elitspelare/tränare. Dvs jag tycker Manners nivå är för låg jämfört med krav man bör ställa på honom. Än en gång: jag jämför inte med mig själv, vilket är helt irrelevant.

Om du dock bara jämför med dig själv när du kritiserar, visst, OK för mig.

Vi har olika måttstockar: du jämför med dig själv, jag jämför med vad jag tycker är elitnivå.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Nu är det väl inte bara BIF kungen som har ifrågasatt coachingen..utan även s.k andra experter som har erfarenhet av att va tränare osv c more studion igår osv..
Som jag skrev Sandlin var en fantastisk tränare men att coacha ett lag var inte hans starkaste sida. Inget konstigt i det.
Jag tror att Manner ser sig själv i spegeln efter varje match träning om vad man kunde ha gjort annorlunda osv...Självreflektion. Tex att han efter många om o men flyttade ut Palve till en ytter...Bra!
Självklart sitter inte han och läser i detta forumet om vad vi alla coacher härinne tycker men är övertygad om att han ser på matcherna och reflekterar vad han skulle ha gjort och ibland kan det ju MR Huge vara så att det är samma tankar Manner har som flera av oss härinne också har...om laget, coaching osv...
Kommentera