Brynäs IF

717418 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2392339

Sv: A propósito de nada
munkas:
Jag tycker inte att vi ska avundas lagen som gör rockader i truppen efter tio spelade matcher. Det tyder på att truppen antingen är fel byggd eller att det skurit sig mellan spelare/ledare eller liknande. Något är i alla fall inte som det ska. Det är lite panikartat och kollar vi de två senaste säsongerna så panikvärvade HV och Brynäs för två år sedan och DIF förra året och det slutade inte särskilt bra.

Is i magen, jobba med truppen man har, så får vi se om det dyker upp någon lämplig spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Håller verkligen med i vad du säger. Det bör inte värvas bara för att värva. Att hålla truppen intakt inger ett förtroende att man litar på spelarna och att de inte skall känna sig oroliga.
Däremot så är truppen för tunn sett till antal kroppar i nuläget (säger inte att du säger annat). Det handlar egentligen inte om att laget för dåligt, utan mer att de är sköra sett till antal. 1-2 skador så får vi knappt ihop ett lag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Med det sagt, inte fel att värva någon (som i HVs fall bara en bra back), men lite virrigt i Timrå kan jag tycka. Till deras försvar så har de idag inte samma sportchef som satte truppen.

Jag köpte ändå det Alcén sade och jag har varit lite kritisk mot honom tidigare. Tror att han är bättre på det han gör än vad många tror.

Vidare tycker jag att Bosse Bank också gav ett väldigt bra intryck på mötet!
Kommentera