Brynäs IF

715555 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2396983

Sv: A propósito de nada
Jävligt sur match idag!
Tyckte vi var bättre sista halvan av matchen.
Och faaan va roligt att Ljungkrantz fått den utveckling han fått. Även stort plus till Strömgren!
Stor jävla minus till Palve, Olesen, Kvist, Birgersson, Bergman och Hedberg! Dessa spelar just nu förkastligt och borde inte platsa om vi hade haft ett bredare lag.

Veven var riktigt bra i målet idag och jag älskar hans spelstil. Tycker Lindbäck inte visat upp nånting alls än så länge. Och vore förödande om Veini lämnar. Ett stort jävla minus till Manner, Honken och Alcén isf!!!! Och det ska inte gå ostraffat. Då kommer jag inte gå på en enda match till i år om man slavar bort Veini.

Kinnvall ger jag plus idag! Var pigg, tuff och jävlar vad pricksäkert skott grabben har.
Sklenička nja, sådär tycker jag. Spelade rätt svårt som jag inte är van att se. Och även svåra pass.
Scott gjorde väl en stark kämpainsats. Men ack så lite han får ut när inte Rödin är med. Kommer inte till vassa avslut alls.
Larsson gjorde en rätt blek match. Förväntar mig mera av Johan! Borde kunna fått hem fler tek. Och grisat mera dessutom.
Timashov blev i sista perioden bortplockad många byten och med all rätt. Åkte mest och fyllde år och spelade mest för sitt egna spel. Hoppas på uppryckning där! Han har varit bättre senaste matcherna.

Friman blir jag inte klok på. Så pass stor och reslig som han är borde han kunna dela ut massa fler smällar. Vilket han inte gjort i en enda match... för dåligt! Dessutom en dålig och kantig skridskoåkare som hamnar på mellis väldigt ofta. Rätt dålig teknik och pass också. Näe flopp värvning sett till förväntningar och lön.
Johannesson inledde bedrövligt men spottade upp sig andra halvan och var pigg med många fina uppspel. Avig och kylig som få. Viktig offensivt men behöver brösta upp sig mer defensivt.
Palve totalt kass!!!! Jävlar så oengagerad spelare.. sätt han med Kvist och Birgersson nästa match!! Det krävs en väckarklocka för Palve. Annars kan dom lika gärna skicka han!!! Och sluta spela en helt motivationslös spelar i PP!!!!
Björninen ser ut att inte trivas alls med Palve. Ser obekväm ut och inte alls tillfreds med att spela med honom. Det borde Manner kunna se.
Ljungkrantz dagens mest glädjande ämne. Fan va jag älskar när unga hungriga spelare från egna leden får sitt genombrott. Ge han massor av mer istid. Grabben lyser av självförtroende och spelglädje. Allt han gör är bra numera. Förtjänar PP istid.

Hedberg, sälj eller läktaren. Han har egentligen inte varit bra i en enda match i år. Och utvecklingen är skrämmande dålig. Förtjänar inte att spela! Ge Theo chansen mot Timrå. Han är så värd den platsen just nu! Där har vi en rå talang.
Bertilsson blir jag inte klok på. Spelar alldeles för svårt i många situationer och håller på kladda med pucken. Känner inte alls igen Berra. Spelar inte ens tufft och hårt längre. Krävs rejäl uppryckning!!!
Olesen nja för att vara värvad som en tilltänkt spets spelare från Allsvenskan där han sprutat in poäng så har han inställt blivit nått av en grovjobbare. Ingen spelare att luta sig emot.
Ölund återigen vår bästa spelare sett till matchen i sin helhet. Övertygat nått enormt och lär få chansen i Tre Kronor.
Eklind stor och stark men behöver spela som han gjorde mot LHC varje match. Annars blir det för ihåligt forwardsspel.

Bergman borde inte fått spela mer alls efter 4 min. Såg helt vilse i pannkakan ut. Spela endast på 6 backar!!!! Ska det vara så svårt?!
Kvist gör ingen glad. Förvandlas till nått han tror han är men som han inte har skickligheten för. Behöver gå tillbaka till noll och se sig själv i spegeln. Han ska vara skridskodtark rivig spelare som banar väg genom hårt jobb. Det han gör nu är bara helt fel!!
Birgersson ja man brukar ju säga att syns man inte i matcherna så kanske man gör det man ska och gör det bra. Vet inte ja. Men Birger är en sån ensidig och uddlös forward så jag vet inte vad. Otroligt egentligen att han aldrig märks.
Strömgren gjorde återigen en riktigt bra match och var tillsammans med Ölund och Ljungkrantz bästa forwards.
Förtjänar att spela med riktiga spelare nu!!!

Nästa match hoppas jag Manner fortsätter matchcoacha fast ännu mera. Även när det går bra!
Våga peta "spetsspelare" våga spela Ljungen och Strömgren i PP!
Våga spela Veven 5 raka matcher också!

Nästa match vill jag se detta. Tror Rödda är med igen och att Theo får chansen.
Vehviläinen (Lindbäck)

Kinnvall - Sklenička
Johannesson - Friman
Bertilsson - Lindstein
(Bergman)

Rödin - Ölund - Scott
Ljungkrantz - Larsson - Strömgren
Timashov - Björninen - Eklind
Olesen - Palve - Kvist/Birgersson

Där har du laget Manner!!!

PP:
Sklenička - Point
Johannesson - Vänster
Rödin - Höger
Larsson - Runt mål
Ljungkrantz - Slottet
-----
Kinnvall - Point
Scott - Vänster
Strömgren - Höger
Björninen - Runt mål
Timashov - Slottet

BP:
Bertilsson - Friman/Ölund - Björninen
Sklenička - Kinnvall/Scott - Larsson
Eklind extra.

Spela så och ni kommer krossa Timrå!

Over & out, Peace!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bryppe_99: Enig! Nån/några måste in och nån/några måste ut, innan det är försent!
Kommentera