Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2399991

Sv: A propósito de nada
Huge: "Tja, om alla tänkte lite som jag så skulle HS väl sannolikt vara mer befriat från omogna utbrott från medgångare som kastar skit på det lag man påstår sig supporta, så fort man förlorat en eller två matcher.
Lägg av med DET barnsliga beteendet och jag lägger förmodligen av med en del av mina soffcoachrepliker. Svårare är det inte.
Kastar man skit på det egna laget får man acceptera att skiten kan studsa tillbaka i ansiktet…"

Mycket klokt och bra skrivet. Håller med dig helt i det här Huge!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Wesley: En fråga till er som använder hårda ord mot allt och alla inom Brynäs. Om ni har familjemedlemmar eller och övrig släkt och vänner som idrottar. Ber ni dom dra åt helvete också när det går dåligt för dem? Jag tror inte det. Jag tror att ni stöttar dom eller?
Jag har en son som spelar i hockeyettan. Går inte så bra för laget i år. Hur tror ni det känns som anhörig att höra folk skrika elakheter från läktarna till spelarna. Dom försöker göra sitt bästa varje match. Men i bland låser det sig av olika anledningar. Vad ger en utomstående rätten att kasta skit på spelare som inte har någon som helst skyldighet mot publiken än att försöka göra sitt bästa för att underhålla dom
Kommentera