Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2400106

Sv: A propósito de nada
Wesley: En fråga till er som använder hårda ord mot allt och alla inom Brynäs. Om ni har familjemedlemmar eller och övrig släkt och vänner som idrottar. Ber ni dom dra åt helvete också när det går dåligt för dem? Jag tror inte det. Jag tror att ni stöttar dom eller?
Jag har en son som spelar i hockeyettan. Går inte så bra för laget i år. Hur tror ni det känns som anhörig att höra folk skrika elakheter från läktarna till spelarna. Dom försöker göra sitt bästa varje match. Men i bland låser det sig av olika anledningar. Vad ger en utomstående rätten att kasta skit på spelare som inte har någon som helst skyldighet mot publiken än att försöka göra sitt bästa för att underhålla dom
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Wesley: nja min släkt och vänner tjänar inte 200 k/månaden på sin hobby. Jag har större sportsliga krav på spelare som spelar i en topp 3 liga i VÄRLDEN jämfört med släkt och vänner. Tycker du blandar korten här..

Spelarna på den nivån har enligt mig betalt för åsikter. Sen märker jag att den yngre generationen till stor del är sönder-curlade och skadade av sociala medier. Själv medskyldig till sönder-curling..

Lättkränkta och bryr sig (för) mycket om andras åsikter.

Däremot förstår jag dig och din son om olika läktar-kommentarer. Inget kul att göra men så ser världen ut.

Jag brukar säga till mina barn: ”världen är full av åsikter och det kan du inte påverka, bry dig inte.”
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Wesley: Men att kalla domare för grisar och värdelösa går bra eller? Det är ju ett yrke, precis som att vara hockeyspelare på elitnivå.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Wesley: Du kan inte förvänta dig ett svar. Inser du hur många tokiga jävlar det finns?
Kommentera