Brynäs IF

714115 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2403756

Sv: A propósito de nada
Peja: Är väl ingen som har lyft upp Alcen och ansett honom vara ofelbar, såvitt jag vet.
Man måste väl ändå få ställa frågan ifall kritiken mot honom känns befogad/realistisk/korrekt/felaktig när han som du säger ändå är grön på posten och trots det samtidigt och så här långt verkar ha lyckats rätt så bra eller iaf gjort ett godkänt jobb.
Att det kanske hade varit bättre (nåt vi inte vet nånting om) att anställa en SC med fantastiskt record och lång erfarenhet är väl isf en annan fråga än det som nu av naturliga skäl väl är det enda intressanta: att försöka bedöma Alcen idag, utifrån det han åstadkommit så här långt.
Och utifrån det minimala eller obefintliga underlag för en bedömning som vi härinne trots allt har.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Om vi lämnar Alcén snacket åt sidan då även jag tycker att han måste få betydligt längre tid för att kritiserar så lyder min fråga till dig, har du någonsin kritiserat någon av våra f.d. sportchefer? Även om vi är s.k. soffbedömare/coacher är vi inte blinda och vad har du egentligen för underlag dvs kunskap att försvara deras handlingar för likväl som vi enligt dig kritiserar (kallas för konstruktivt kritik i mina ögon) kan vi också ifrågasätta ditt sätt att försvara.
Jag uppskattar människors ärlighet och ser saker och ting på ett mera objektivt sätt. Det gäller att både ge och ta, man ska tåla kritik men man ska också berömmas.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: ”verkar ha lyckats rätt så bra eller iaf gjort ett godkänt jobb.” Fortfarande helt omöjlig sak att påstå utan insyn och kunskaper enligt din logik. Vi vet inte vilka spelare han tackat nej till, alla värvningar som gått hem kan ha varit ren bonnröta osv.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Vi kan inte veta om han är ofelbar då vi inte vet alla förutsättningar.
Kommentera