Brynäs IF

713108 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2403765

Sv: A propósito de nada
Huge: ”verkar ha lyckats rätt så bra eller iaf gjort ett godkänt jobb.” Fortfarande helt omöjlig sak att påstå utan insyn och kunskaper enligt din logik. Vi vet inte vilka spelare han tackat nej till, alla värvningar som gått hem kan ha varit ren bonnröta osv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Rodrigo: Jo, med du citerar ju bara en del av det jag säger och inte det viktigaste: att han VERKAR (inte med säkerhet HAR) lyckats rätt så bra MED TANKE PÅ HANS KORTA TID SOM GRÖN PÅ POSTEN.

”Vi vet inte vilka spelare han tackat nej till, alla värvningar som gått hem kan ha varit ren bonnröta osv”

Visst är det så. Å andra sidan vet vi heller inte vilka spelare som haft egna skäl att tackat nej till Alcen trots att han har gjort allt för att dom ska skriva på, alla värvningar som gått hem kan ju dessutom och tvärtom ha berott på Alcens skicklighet som SC.

Mao: vi härinne måste ha mer på fötterna i form av insyn och kunskap om Alcens förutsättningar innan vi kan göra en seriös och mer objektiv bedömning av hans jobb så här långt.

Ändå är det många med avsaknad av kunskap och insyn om hans förutsättningar som kategoriskt sågar hans jobb och klassar det som misslyckat. Vad anser du om det då? Låter det seriöst?
Fullständigt oseriöst om du frågar mig…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Är på plats nu i Gavlemonitorn efter gårdagens spontana biljett och hotellbokning (fördelen med alkoholintag är ju att man fattar en massa bra spontana beslut 🙂).
Vi har revansch att utkräva mot Rögle - vill se ett supertaggat BIF idag. Samt hoppas på välfylld arena med lördagsdrag.
Kommentera