Brynäs IF

713207 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2403776

Sv: A propósito de nada
Rodrigo: Jo, med du citerar ju bara en del av det jag säger och inte det viktigaste: att han VERKAR (inte med säkerhet HAR) lyckats rätt så bra MED TANKE PÅ HANS KORTA TID SOM GRÖN PÅ POSTEN.

”Vi vet inte vilka spelare han tackat nej till, alla värvningar som gått hem kan ha varit ren bonnröta osv”

Visst är det så. Å andra sidan vet vi heller inte vilka spelare som haft egna skäl att tackat nej till Alcen trots att han har gjort allt för att dom ska skriva på, alla värvningar som gått hem kan ju dessutom och tvärtom ha berott på Alcens skicklighet som SC.

Mao: vi härinne måste ha mer på fötterna i form av insyn och kunskap om Alcens förutsättningar innan vi kan göra en seriös och mer objektiv bedömning av hans jobb så här långt.

Ändå är det många med avsaknad av kunskap och insyn om hans förutsättningar som kategoriskt sågar hans jobb och klassar det som misslyckat. Vad anser du om det då? Låter det seriöst?
Fullständigt oseriöst om du frågar mig…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tänk känslan om Brynäs kunde ta en seger ikväll inför uppehållet. Vore utomordentligt viktigt för harmonin i laget.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Då ska jag tänka på att lägga till brasklappen VERKAR i framtiden när jag utvärderar Brynäs organisation.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag skulle vilja höja diskussionen ett snäpp upp här. Upplevelsen från min sida är inte bara att det är olika åsikter i sakfrågor, utan tom hur en analys ens kan göras.

Huge, du hävdar ofta att vi på forumet inte får uttala oss eller ha åsikter i frågor för att vi inte är kunniga eller insatta och framförallt att vi inte har hockey som professionellt yrke. Det kan vi orda länge om, men tom om vi frångår detta, räcker inte objektiva mätinstrument för att bedöma? tänker ex på underliggande statistik och inte minst tabellen.

Mina direkta fråga till dig Huge är:
- eftersom vi slutat i botten och tom kvalat oss kvar tidigare år, har då föreningen lyckats i det arbetet man gjort?

- eftersom vi upprepade år legat i botten och inte lyft, trots uttalande mer ambitiösa målbilder, då har väl inte personerna i Brynäs gjort rätt analyser? och hur resonerar du då kring att vi (även utifrån vår profession), när vi ifrågasätter, skulle ha mer fel än de "yrkeskunniga" i Brynäs?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge:

Alcén tillsattes av en nytillsatt och enig styrelse
Kommentera