Brynäs IF

714408 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2403781

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag skulle vilja höja diskussionen ett snäpp upp här. Upplevelsen från min sida är inte bara att det är olika åsikter i sakfrågor, utan tom hur en analys ens kan göras.

Huge, du hävdar ofta att vi på forumet inte får uttala oss eller ha åsikter i frågor för att vi inte är kunniga eller insatta och framförallt att vi inte har hockey som professionellt yrke. Det kan vi orda länge om, men tom om vi frångår detta, räcker inte objektiva mätinstrument för att bedöma? tänker ex på underliggande statistik och inte minst tabellen.

Mina direkta fråga till dig Huge är:
- eftersom vi slutat i botten och tom kvalat oss kvar tidigare år, har då föreningen lyckats i det arbetet man gjort?

- eftersom vi upprepade år legat i botten och inte lyft, trots uttalande mer ambitiösa målbilder, då har väl inte personerna i Brynäs gjort rätt analyser? och hur resonerar du då kring att vi (även utifrån vår profession), när vi ifrågasätter, skulle ha mer fel än de "yrkeskunniga" i Brynäs?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Supportern: Har aldrig hävdat att nån inte får uttala sig eller uttala sig i frågor för att man inte är insatt eller kunnig. Var har du fått den felaktiga och befängda uppfattningen ifrån?

Jag talar om kritik och tvärsäkra omdömen/råd från soffbedömare härinne om hur ex Alcen borde göra, att han gjort fel, att han är fel man på posten osv.
En kritik som inte kan bli seriös innan man själv varit i Alcens skor sas. Svårare är det inte, tycker jag.
Vad säger att inte du eller jag hade tagit samma beslut som Alcen i en fråga där vi själva haft samma förutsättningar som beslutsunderlag och beslutet har känts som det bästa utifrån samma förutsättningar?

Oavsett hur bra eller hur dåliga resultaten varit så kvarstår faktum: ansvariga med insyn och kunskaper som i jämförelse med de vi har härinne är större, är bättre lämpade att ta så korrekta beslut som möjligt utifrån rådande omständigheter och förutsättningar.

Det är den enda filosofi och tänk jag försöker få fram.
Jag är mao mer neutral i mina åsikter när folk härinne tvärsäkert talar om för andra hur mkt fel ansvariga hela tiden gör, utan att man vet nåt om hur ansvariga resonerat och hur förutsättningarna sett ut.

Att ovanstående tänk av många sen felaktigt och obegripligt uppfattas som att jag därmed alltid anser att alla beslut som tas är korrekta och att Brynäs alltid gör rätt och aldrig fel, är tyvärr inget jag kan göra så mkt åt.
Kommentera